Till Riksantikvarieämbetets hemsidaKulturmiljöbild

Du har inga motiv i varukorgen.Du har inga motiv i varukorgen.

Kulturmiljöbild

Bildbeställning

Plocka ihop och beställa bilder

Du kan lätt beställa bilder från databasen och få dem levererade i det format som passar dig.

Lägga bilder i varukorgen

1. Gör en sökning för att hitta bilder.

2. I sökresultatet som visas, klicka på bilden eller namnet för den bild du vill beställa.

3. Den valda bilden visas i stort format med ytterligare information.

4. Klicka på "Lägg i varukorgen" till vänster ovanför bilden på sidan.

5. Upprepa ovanstående för att lägga ytterligare bilder i varukorgen.

Beställa bilderna

1. Klicka på "Varukorg" i menyn

2. Samtliga bilder du lagt i varukorgen listas.

3. Ställ in bildformat mm för varje bild.

4. Klicka på "Beställ" högst upp till vänster ovanför listan över bilder.

5. Fyll i alla obligatoriska uppgifter (de som markerats med "*").

6. Om du vill få en epost-bekräftelse, kryssa i rutan för epostbekräftelse. Isåfall måste du ange din epostadress i fältet ovanför kryssrutan.

7. Kryssa i att du läst pris- och publiceringsvillkoren.

8. Klicka på "Skicka beställningen" högst upp till vänster.

Spara skärmbilder

Du kan alltid spara ner bilderna på din dataskärm till din egen dator för enskilt bruk. Bilderna som du ser på skärmen är lågupplösta och avsedda att användas som enbart identifieringsbilder.

Innehållet i bilddatabasen utgör en liten del av Riksantikvarieämbetets samlingar. Hör gärna av dig om du har önskemål eller förfrågningar om andra bilder.

Det finns ca 200 000 sökbara bilder i systemet.